Nazimiye Anaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Stantartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkanlarını okul toplumuna sunan, eğitim öğretim etk,inliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişimlerini destekleyecek eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için VARIZ....

Başarılar:

Yabancı Dil: